Englaporten i Sundsvall!


Idag bjöd vår fina vän Hasse Hjelm oss på en rundtur i Englaportens lokaler tillsammans med två underbara människor till. Vi besökte 1.2.3.4. olika lokaler i en och samma enhet som hyrs ut till företag och allmänheten. 
Jag är verkligen helt tagen av alla intryck hur bra de har planerat och tänkt till.

24 miljoner har satsats i detta företsget och bandsångaren i Takida / Stiftelsen äger en del i företaget därför heter det Engla efter hand dotter. Porten för att det är en gammal kyrklokal. 


En vinkällare som du kan köpa plats i. 20.000kr och du hyr sedan lokal nr 4 för 1300kr för en kväll. Det finns 50 burar och det finns minst 10-15 burar tom än om du är intresserad. Man kan köpa ihop med en vän:)
Här kan företag/ festen fixa sin egen mat. Kanske hyra in en kändis kok och hacen brilljant rolig kreativ kväll i matskapande.

Hassa H har tagit oss på en rundtur och jag är väldigt förvånad och glad att det finns nytänkare och kreativa människor med visioner. Det ger ljus på framtiden!

Borden är flyttbara i lokalerna och stolar finns i mängder. Super kvalité på allt. Lokalen tar in 650 gäster eftersom Takida vill kunna spela och andra band hyra in sig osv är detta är det ett plus att de får ta in stor publik.

Mysiga ljusinsläpp är som tänkt i hela bygget. Rör i taken osv är snyggt täckt med tyg. 
Mässor Konferenser Möhippor Fester
 Spelningar allt möjligt kan du ha i dessa lokaler.

Bar och kök finns... Wretmans har tillgång till verksamheten och levererar mat.

Lamporna med fjädrar är en symbol i hela Englaporten. Återkommande i alla lokaler.

Vackra portar till den stora ingången som bara är en av många ingångar till festlokalerna. I maj 2017 stod lokalerna färdiga än återstår lite uppbyggnad med små detaljer men jösses vilken hit detta är.


Det bjöds på lunch smarrigt till tusen!
Tusen tack Hadse Hjelm och Engla Porten för en trevlig förmiddag!

Kommentarer

Populära inlägg